Rasprodat prvi kontigent ulaznica za City Groove

Na osnovu interesovanja publike za ovogodišnje izdanje festival City Grove, već se može tvrditi da bi mogao biti najposjećeniji. Podgorička publika u najvećem muzičkom događaju ljeta moći će da uživa tokom prvog vikenda juna. Za četiri godine, City Groove je svoj format definisao kao internacionalna manifestacija koja glavni grad upisuje na mapu svjetskih muzičkih atrakcija. Nakon nastupa svjetski poznatih producenata elektronske muzike, poput Fedde Le Granda, Antoana Klamarana, Boba Sinklera, kao i britanske pop atrakcije Morcheeba, na Stadion malih sportova pod Goricom ponovo stižu globalne zvijezde. Interesovanje za Stereo MC’S, a naročito za kultni skotski bend Simple Minds je toliko da je prvi kontigent ulaznica po cijeni od 10, odnosno 15 eura za fan pit, predviđen za pretprodaju, već rasprodat.

“ Nema euforije, ovo je samo dio koji je predviđen za predprodajni period. Ulaznica ima i potražite ih na prodajnim mjestima Crnogorskog telekoma, Hard Rock Cafeu i na Gigstix objektima za drugo i treće festivalsko veče kad će se na našoj bini pojaviti KIC Pop Hor, svjetski poznati Stereo MC’S, kao i hrvatski muzičari Josipa Lisac i veoma popularni bend Vatra (2. juna), odnosno crnogorski rok sastav Autogeni trening i zvijezde ovogodisnjeg festivala, antologijska grupa Simple Minds (3. juna)”, kazao direktor festivala City Groove, Dragan Bulajić.

Imajući u vidu činjenicu da je ovo najveća muzička manifestacija u Podgorici, Glavni grad, kao pokrovitelj i festival City Groove 1. juna omogućili su svim zainteresovanim posjetiocima i građanima besplatan ulaz na veče elektronske muzike, kada će se, pored domaćeg producenta Mr Lekke, svojim djelom predstaviti i svjet+ski poznati Dario Nunez i The Cubeguys.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *