Na sceni Nikšićkog pozorišta 7. marta biće održan koncert grupe Legende

U Nikšićkom pozorištu u utorak, 07. marta, sa početkom u 20 časova, održaće se koncert grupe „Legende“. Organizator koncerta je JU Nikšićko pozorište, a u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.


Ulaznice će biti u prodaji od četvrtka, 02. marta, i svakodnevno se mogu kupiti na biletarnici Nikšićkog pozorišta (od 10h do 20h) po cijeni od 10 eura, a za rezervacije možete pozvati na broj 068 461 310 i 040 213 566 (do 16h).


Grupu „LEGENDE“ čini šest članova: Ivan Milinković – pjevač (solista), Zoran Dašić – kompozitor, tekstopisac, bas-prim, gitara, prateći vokal, Lazar Marin – gitara, prateći vokal, Pero Krznanić – bas gitara, prateći vokal, Želimir Vasić – bubnjevi, udaraljke, prateći vokal, Predrag Stojković – klavijature, harmonika

Grupa „LEGENDE“ je do septembra 2011. godine izdala sedamnaest muzičkih albuma počev od 1988. godine i to: Dođi druže, Ne veruj, Uspomene, Iz dnevnika, Sve najljepše, NO.6, Legende-uživo, Pisma iz 1999., Nostalgija, Legende 10, Antologija, Sa osmehom, Reka pravoslavlja, Mladosti (PGP-dec.2004.), Antologija 2, Iz srca rokera sa dušom tamburaša, Sjaj od plamena.

Prva koncertna sezona grupe počela je 19. januara 1995. koncertom u centru “Sava” i do sada je održano 50 koncerata u istoj dvorani. Do danas grupa „LEGENDE“ je održala preko hiljadu i četristo koncerata u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Poljskoj, Kipru, Švedskoj, Sloveniji, Švajcarskoj, Austriji, Kanadi, Nemačkoj, Australiji, SAD-u, Rusiji i Francuskoj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *